Bijkomen in 5 minuten
Geplaatst op: 30/08/2013 in Columns. Reacties (0)

Vandaag was het weer zo’n dag. De wekker ging te vroeg, buiten was het nog donker en m’n lijf wilde liever niet opstaan. Snel douchen, aankleden, ontbijten, de kids in hun kleren hijsen en op de bakfiets richting crèche. Op kantoor staarde een lange things-to-do-list me aan, m’n e-mailinbox gaf aan dat er zeker 64 nieuwe berichten waren, er belden twee klanten en of dat niet genoeg was piepte m’n smartphone ook nog even meerdere malen om aan te geven dat er privé ook nog wel wat zaken geregeld moesten worden.

Argh!! Wat ik nodig had, was eerst even rust in m’n hoofd. Ik wist al dat dat niet zou lukken als ik zichtbaar achter mijn computer zou blijven zitten en dus dook ik snel even het toilet in. Even bijkomen. Na een korte meditatie-oefening voelde ik me een ander mens. Rustig, kalm, ontspannen maar toch ook krachtig. Ik had weer zin in de dag, schoof aan mijn bureau en maakte een helder overzicht. Herkenbaar? En zou jij ook binnen 5 minuten weer rust voor jezelf willen creëren? Ik heb twee meditatieboeken gemaakt die je hierbij kunnen helpen.

Kijk voor meer info op www.decreatietuin.nl/meditatieboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Referentie

Hoek Hoveniers

"Ik ben blij dat ik Corinne heb ingeschakeld als schrijfcoach. Met een mix van kennis, kritisch doorvragen en gerichte adviezen heeft ze me geholpen om nieuwe webteksten te schrijven. Voor mij de ideale combinatie: beter leren schrijven en gelijk een concreet eindproduct!"

Ilse Pennings
PR & Communicatie

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.