Columnboek: Van de klant en de koning en alles wat er mis ging

Bent u op zoek naar een origineel en grappig cadeau, een lekker luchtig boekje om in de trein te lezen of gaat u binnenkort op vakantie maar leest u liever korte verhalen dan dikke romans? Dan is dit een leuk boek voor u.

In “Van de klant en de koning en alles wat er mis ging” vindt u een bundeling van de columns die Corinne in ’t Veld – eigenaar van De Creatietuin, schrijver en columnist – heeft geschreven over klantgerichtheid. Al zijn het natuurlijk vooral de klantonvriendelijke situaties die leiden tot een grappig verhaal. Soms weemoedig, hilarisch en filosofisch van aard, maar vaak voorzien van een positieve en creatieve oplossing. De oplettende lezer doet er zijn voordeel mee!

Enkele reacties van lezers:

Columnboek tekstschrijver

“Dit leest lekker makkelijk weg!”

“Had ik maar eerder geweten dat je zo grappig kon schrijven.”

“Luchtige verhalen met pit, een aanrader.”

“Ik heb je boek in één ruk uitgelezen.”

“Ik lees af en toe een column voor aan mijn vriend en dan liggen we helemaal in een deuk.”

Het boekje, dat 104 bladzijden leesplezier telt, is te koop voor € 12,95. U betaalt geen verzendkosten.

Ik bestel direct!

Ik wil eerst een column lezen. (PDF)

Ik wil eerst de inhoudsopgave bekijken. (PDF)

 

Meditatieboek
Druk, druk, druk – of gewoon lekker bezig: dat is nogal een verschil. Zet af en toe je hoofd stil en ontspan. Hoe? Door praktische oefeningen uit dit meditatieboek.

 

Referentie

Hoek Hoveniers

"Ik ben blij dat ik Corinne heb ingeschakeld als schrijfcoach. Met een mix van kennis, kritisch doorvragen en gerichte adviezen heeft ze me geholpen om nieuwe webteksten te schrijven. Voor mij de ideale combinatie: beter leren schrijven en gelijk een concreet eindproduct!"

Ilse Pennings
PR & Communicatie

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.