Coaching

Het communicatielandschap is groot. U heeft te maken met verschillende mensen, functies, afdelingen en externe partijen. Er vallen veel onderwerpen binnen het vakgebied, van gevoelige interne communicatie tot zorgvuldig geformuleerde persberichten. Soms is het dan even fijn om met iemand te praten die al 14 jaar ervaring heeft. Iemand die zelf medewerker is geweest, junior adviseur, senior adviseur en directeur-eigenaar. Iemand die ervaring heeft binnen het bedrijfsleven, binnen de overheid en ook aan bureauzijde heeft gewerkt.

We bieden daarom de volgende coachingstrajecten aan:

Coaching communicatiemedewerker
In een aantal sessies bespreken we uw huidige functie, uw talenten en de knelpunten die u tegenkomt. Dit kan zowel vakinhoudelijk zijn als procesmatig of persoonlijk. We formuleren een aantal heldere einddoelen en stippelen samen de te volgen route uit. Ik werk daarbij veel op gevoel en ga uit van mijn eigen kennis, ervaring en kracht. De coaching geeft u overzicht en inzicht, handige tips voor in de praktijk en adviezen op maat.

Startersspreekuur
Denkt u erover na om voor uzelf te beginnen? Leuk! Ik ben al 7 jaar met veel plezier zelfstandig ondernemer en vertel u graag meer over het ondernemerschap. Gebruik mij daarom als vraagbaak tijdens een speciaal voor u ingericht startersspreekuur en krijg antwoord op al uw vragen, inclusief handige tips voor insiders.

Schrijfcoaching
Wilt u beter leren schrijven? Bijvoorbeeld omdat u verantwoordelijk bent geworden voor de nieuwsbrief of de website of omdat u betere offertes of publicaties wilt schrijven? Volg dan een aantal lessen schrijfcoaching. U krijgt persoonlijk advies op maat en leert niet alleen manieren om anders en beter te schrijven maar ook de achterliggende kennis en vaardigheden. Een leuke manier om uw schrijfvaardigheid direct te verbeteren.

Bel me gerust eens op om de mogelijkheden te bespreken: (06) 11 33 53 16.

Referentie

Hoek Hoveniers

"Ik ben blij dat ik Corinne heb ingeschakeld als schrijfcoach. Met een mix van kennis, kritisch doorvragen en gerichte adviezen heeft ze me geholpen om nieuwe webteksten te schrijven. Voor mij de ideale combinatie: beter leren schrijven en gelijk een concreet eindproduct!"

Ilse Pennings
PR & Communicatie

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.