Customer intimacy

Klantgericht denken en werken. Het klinkt zo logisch maar de praktijk is vaak een stuk weerbarstiger. Grote bedrijven hebben daarom vaak een Customer Relation Manager of een Loyalty Manager in dienst. Die ziet toe op het verankeren van klantgerichtheid in alles processen van de organisatie.

Zelf kunt u ook stappen zetten om klantgerichter te gaan werken. Praktische trainingen kunnen hierbij helpen:

Training klantgericht werken
Tijdens deze training leren medewerkers om zich te verplaatsen in de klant. Dit doen we door een kort stuk theorie, aansprekende voorbeelden en filmpjes, oefeningen en indien gewenst in samenwerking met een trainingsacteur. De training resulteert in een aantal belangrijke nieuwe inzichten en creƫert een andere mindset.

Training klantgericht schrijven
Het beeld dat klanten van een organisatie hebben, is mede afhankelijk van de teksten die zij van dat bedrijf ontvangen. Bijvoorbeeld correspondentie in de vorm van brieven en mails die vanuit het call center of de afdeling relatiebeheer worden verstuurd. De klantgerichtheid hiervan bepaalt uw reputatie en heeft dus invloed op het imago. Tijdens de training klantgericht schrijven nemen we actuele correspondentie onder de loep, delen we theoretische kennis en leren medewerkers binnen een aantal trainingen klantgerichter schrijven.

Mystery Guest
Speciaal voor de retail bieden wij het ‘Mystery Guest’-traject aan. Hierbij brengen wij een onverwacht bezoek aan de door u aangewezen winkel of locatie. Na afloop ontvangt u van ons een verslag met de bevindingen en de belangrijkste verbeterpunten. We spreken het verslag persoonlijk met u door en tijdens dit gesprek ontvangt u van ons aanvullende tips en adviezen voor een meer klantgerichte winkel.

Referentie

Modderman training & advies

"De Creatietuin hielp mij in een tijd van grote drukte korte, zinnige stukken tekst te maken voor mijn website. Ze deed dat snel, vroeg goed door en hielp me de site online te krijgen."

Tonco Modderman
Modderman training & advies

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.