Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit het communicatielandschap. Welke media zijn er eigenlijk, moet u er nu echt gebruik van maken, en zo ja, hoe doet u dat dan?

Wij helpen u graag op weg met:

Social media ‘the basics’
Deze clinic is bedoeld voor iedereen die net begint met social media. U krijgt uitleg over het fenomeen social media en we behandelen kort de meest voorkomende social media. Op deze manier krijgt u een duidelijk overzicht van de verschillende media en kunt u bepalen of het een geschikt communicatiemiddel is om in te zetten, welke social media dan het beste passen en hoe u hier een goed begin mee kunt maken.

Social media strategie
Heeft u besloten om social media daadwerkelijk in te gaan zetten? Dan is een duidelijke strategie op z’n plaats. Op die manier weet u precies welke doelen u wilt bereiken en hoe u dat gaat aanpakken. We gaan graag met u in gesprek en formuleren daarna een heldere social media strategie, inclusief praktische tips en adviezen.

Contentmarketingplan
Contentmarketing gaat net iets verder en is meer substantieel dan alleen een social media strategie. Deze aanpak betekent dat u bij uw marketing uitgaat van de inhoud (de content). Deze inhoud is interessant voor uw klant en kan op verschillende manieren worden ingezet. Een gedegen aanpak leidt tot vertrouwen, de status van expert en ‘thought-leadership’, met als uiteindelijk doel meer klanten en meer omzet. We komen graag bij u langs om hier verder over te praten.

 

 

Referentie

A la Leen

"Corinne wist mijn ideeën om te zetten in een heldere en pakkende tekst. Ze denkt mee en is een goede sparringpartner. Bovendien is ze prettig om mee samen te werken en komt ze haar afspraken na."

Leen van der Heijdt
Vormgever

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.