Storytelling

Achter de naam van veel bedrijven gaat vaak een grote historie schuil. Wie waren de oprichters, waar stonden zij voor? Ook de specifieke locatie van een kantoor is regelmatig een goede bron om een positionering op te funderen. Maar ook startende ondernemers weten meestal goed waar ze het voor doen.

Een authentiek verhaal
Dat verhaal is het vertellen waard, omdat het verbinding legt vanuit de oorsprong, via het heden, naar de toekomst. Ook de lezer zelf (de klant) komt in dat verhaal voor. En dat is altijd een authentiek, uniek verhaal en dus per definitie onderscheidend!

Een onderscheidende positie
Het vastleggen van die corporate story heeft effect. Intern leidt de totstandkoming tot betrokkenheid en trots. Extern tot een samenhangend verhaal met een duidelijke visie. Een goed corporate verhaal is de basis van uw positionering.

Heeft u ook interesse in storytelling? We komen dan graag bij u langs. Na het intakegesprek stellen we samen met u een plan van aanpak op. We starten vervolgens met het interviewen van directie, management, medewerkers, relaties en door u aangewezen klanten. Op basis hiervan schrijven we de corporate story.

Wilt u storytelling onderdeel laten uitmaken van een intern verandertraject? Dan nemen we graag plaats in de betreffende projectgroep of vormen zelf een team met een externe verandermanager.

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op.

Referentie

A la Leen

"Corinne wist mijn idee├źn om te zetten in een heldere en pakkende tekst. Ze denkt mee en is een goede sparringpartner. Bovendien is ze prettig om mee samen te werken en komt ze haar afspraken na."

Leen van der Heijdt
Vormgever

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.