Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op.

Telefoon: 06 11 33 53 16

E-mail: info at decreatietuin.nl

 

CorinneintveldEven voorstellen
De Creatietuin is in 2007 opgericht door Corinne in ’t Veld. Zij groeide op in de bosrijke omgeving van de Veluwe in Gelderland, woonde daarna 20 jaar in bruisend Den Haag, vervolgens in de kleurrijke bollenstreek en is inmiddels weer terug in de groene Hofstad aan zee.

Na haar HBO-studie Voeding & Diëtetiek en post-HBO-studie Bedrijfskunde werkte zij in de communicatie en marketing als uitvoerend medewerker en strategisch adviseur.

“Ik besloot die dingen uit het vak te kiezen die ik het allerleukste vind om te doen: teksten schrijven en creatief denken. Ik geloof erin dat je het gelukkigste bent en het beste werk levert wanneer je handelt vanuit je passie en talenten.”

Corinne in ’t Veld

PS: Ik werk samen met de beste professionals omdat ik geloof in synergie en de beste man/vrouw voor de job.

 

Bereken route

Referentie

"Corinne heeft zich, door een combinatie van inhoudelijke en communicatieve vaardigheden, snel ingewerkt als interim-professional op onze afdeling Marketing. Haar schrijfvaardigheid - precies en vlot - is hierbij opgevallen. We zullen in een nieuwe situatie met plezier opnieuw een beroep op haar doen."

Peter Reinders
Managing partner, Lexence

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.