Duurzaam

Wij zijn absoluut voorstander van een duurzame manier van werken en trekken dit begrip erg breed. Zo printen we alleen op duurzaam papier met het FSC-keurmerk, factureren we digitaal, drinken we voornamelijk thee met het Max Havelaar-keurmerk en gebruiken we waar mogelijk de (bak)fiets of het openbaar vervoer.

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen reikt naar ons idee verder dan alleen een mooie paragraaf over People, Planet, Profit in het bedrijfsplan. Het gaat over zorgen voor elkaar, een vriendelijke bejegening en integriteit. Niet alleen naar anderen toe, maar ook naar jezelf. Wij geloven erin dat je vanuit een gezonde basis meer te geven hebt. Daarom nemen we regelmatig tijd en rust voor onszelf. En doen we graag zaken met regionale ondernemers.

Natuurlijk hebben ook wij nog verbeterpunten. Zo willen we in de toekomst nog vaker biologische producten gebruiken tijdens de lunch, gaan we op zoek naar duurzaam toiletpapier dat minder milieubelastend is en onderzoeken we de mogelijkheid om meer gebruik te maken van ‘groene’ energie. Zo kunnen we allemaal met kleine stappen werken aan een betere wereld.

Tot slot zetten we ons belangeloos in voor het Ronald McDonald huis in Leiden en voor de oudervereniging van het syndroom van Williams. Structurele financiƫle steun geven we aan het Wereldnatuurfonds, het KWF en de Nierstichting.

Referentie

RUIGdesign

"Corinne is een zeer bevlogen onderneemster die het onderste uit de kan haalt voor haar klanten, en dat op heel natuurlijke wijze."

Leonoor Ruigrok
Voormalig eigenaar RUIGdesign

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.