Missie en visie

We helpen u graag bij het optimaliseren van teksten, communicatie en creatie. Inhoud, een professionele en integere werkwijze en persoonlijk contact vinden we daarbij belangrijk.

We maken graag verbinding met mensen en geloven erin dat contact maken de basis is van alle communicatie. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en mensen en situaties aan te voelen weten we wat er speelt. En communicatie afstemmen op de doelgroep verhoogt de effectiviteit.

Communicatie bestaat uit meerdere facetten, zoals vormen, kleuren, beeld en tekst. We houden ervan om een authentiek verhaal neer te zetten dat past bij de afzender en de ontvanger aanspreekt. Bovendien is het gewoon prettig om een tekst te lezen die duidelijk is en lekker loopt.

Zaken leuker en doeltreffender maken, dat inspireert ons en geeft energie. We werken graag vanuit overzicht naar inzicht. Daarbij signaleren we kansen en verbeterpunten zodat uw totale communicatie duidelijker, klantgerichter en effectiever wordt.

Elk project vraagt om eigen expertises, competenties en persoonlijkheden. Dankzij ons betrouwbare netwerk van zakelijke professionals kunnen we altijd datgene leveren wat ons voor ogen staat. Of het nu gaat om teksten, vormgeving, fotografie, webdesign, content marketing of social media: wij leveren het beste resultaat.

Kortom; we geven graag betekenis aan communicatie.

Referentie

A la Leen

"Corinne wist mijn ideeën om te zetten in een heldere en pakkende tekst. Ze denkt mee en is een goede sparringpartner. Bovendien is ze prettig om mee samen te werken en komt ze haar afspraken na."

Leen van der Heijdt
Vormgever

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.