Werkwijze

Het liefst komen we bij u langs op locatie omdat persoonlijk contact meer zegt dan duizend woorden. In de praktijk is daar soms geen tijd voor en in dat geval spreken we de opdracht graag telefonisch met u door.

Vervolgens maken we een offerte met daarin een beschrijving van de opdracht. Deze ontvangen we graag getekend retour als officiële opdrachtverstrekking.

Daarna gaan we direct voor u aan de slag, waarbij het leveren van kwaliteit voorop staat. Daarnaast zijn we praktisch en flexibel ingesteld. Dringt de tijd en is het budget beperkt? Dan houden we rekening met deze randvoorwaarden en zorgen hierbinnen voor het best mogelijke resultaat.

Bij opdrachten op uurbasis bewaken we de afgesproken tijd. Wanneer het aantal uur dat is afgesproken dreigt te worden overschreden, nemen we tijdig contact met u op voor overleg.

Tot slot leveren we het eindproduct af. Bent u tevreden? Vertel het door! Bent u ontevreden? Bel ons op voor een oplossing.

Referentie

A la Leen

"Corinne wist mijn ideeën om te zetten in een heldere en pakkende tekst. Ze denkt mee en is een goede sparringpartner. Bovendien is ze prettig om mee samen te werken en komt ze haar afspraken na."

Leen van der Heijdt
Vormgever

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.