Werkwijze

Het liefst komen we bij u langs op locatie omdat persoonlijk contact meer zegt dan duizend woorden. In de praktijk is daar soms geen tijd voor en in dat geval spreken we de opdracht graag telefonisch met u door.

Vervolgens maken we een offerte met daarin een beschrijving van de opdracht. Deze ontvangen we graag getekend retour als officiële opdrachtverstrekking.

Daarna gaan we direct voor u aan de slag, waarbij het leveren van kwaliteit voorop staat. Daarnaast zijn we praktisch en flexibel ingesteld. Dringt de tijd en is het budget beperkt? Dan houden we rekening met deze randvoorwaarden en zorgen hierbinnen voor het best mogelijke resultaat.

Bij opdrachten op uurbasis bewaken we de afgesproken tijd. Wanneer het aantal uur dat is afgesproken dreigt te worden overschreden, nemen we tijdig contact met u op voor overleg.

Tot slot leveren we het eindproduct af. Bent u tevreden? Vertel het door! Bent u ontevreden? Bel ons op voor een oplossing.

Referentie

"Corinne heeft zich, door een combinatie van inhoudelijke en communicatieve vaardigheden, snel ingewerkt als interim-professional op onze afdeling Marketing. Haar schrijfvaardigheid - precies en vlot - is hierbij opgevallen. We zullen in een nieuwe situatie met plezier opnieuw een beroep op haar doen."

Peter Reinders
Managing partner, Lexence

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.