Business Development

Het verder ontwikkelen van je business is belangrijk om een voorsprong te houden op je concurrenten en leidend te zijn in de markt. Maar hoe zorg je daarvoor?

De Creatietuin biedt de volgende oplossingen aan:

De Inspiratie-Droomsessie: energie opdoen
Heeft u behoefte aan inspiratie? Aan nieuwe energie en nieuwe ideeën? Iemand die u even losrukt uit de dagelijkse sleur en met verfrissende inzichten komt? Boek dan nu een inspiratiesessie. Ik kom graag bij u langs om inhoudelijk te sparren over uw business, uw producten en diensten, uw klanten en uw medewerkers. Hoe meer u vertelt, hoe meer ik vraag en hoe meer businesskansen ik signaleer.

De Katalysator Meet-Up: verder komen
Heeft u al een idee voor een nieuw product of een nieuwe dienst maar komt u niet verder? Heeft u behoefte aan iemand die oprecht en eerlijk meedenkt, iemand die altijd nieuwe kansen ziet, in oplossingen denkt en zaken positief benadert? Boek dan nu de Katalysator Meet-Up. Wij gaan twee uur ‘op de hei’ zitten en ik beloof u dat u daarna verder komt met uw idee. Ik stel kritische vragen en zaag door maar altijd met open vizier en met als doel dat u er wijzer en beter van wordt.

De Focus-Tea: focus aanbrengen
Sommige mensen hebben áltijd ideeën. Heerlijk, want dat geeft veel energie. Soms werkt het echter tegen je, omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wil jij weer focus aanbrengen in je werk en de kern boven tafel krijgen? Drink dan een kop thee met mij en na een uur weet jij weer waar je het allemaal voor doet.

De Practical-Morning: van strategie naar aanpak
Zo. De strategie-sessie zit erop. Er ligt een prachtig plan. Iedereen is tevreden. Alleen…hoe gaat u er nu mee verder? Hoe voorkomt u dat dat dure plan in een lade verdwijnt en er nooit meer uitkomt? Ik help u graag om uw strategie te vertalen in een praktisch plan van aanpak, naar wens aangevuld met een jaarplanning. Goed idee? Boek dan nu een Practical-Morning en behaal resultaat!

Direct nieuwsgierig? Bel me op 06 11 33 53 16.

Interesse maar heel erg druk? Mailen kan ook.

Referentie

Hoek Hoveniers

"Ik ben blij dat ik Corinne heb ingeschakeld als schrijfcoach. Met een mix van kennis, kritisch doorvragen en gerichte adviezen heeft ze me geholpen om nieuwe webteksten te schrijven. Voor mij de ideale combinatie: beter leren schrijven en gelijk een concreet eindproduct!"

Ilse Pennings
PR & Communicatie

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.