Creatieve concepten

Een concept is een basisidee. Vergelijk het met een paraplu waar allerlei verschillende zaken onder vallen. Communiceer je vanuit dit concept (vanuit deze basisgedachte), dan behoud je eenheid. Dit komt duidelijk, professioneel en betrouwbaar over: voorwaarden om zaken te doen.

De Creatietuin kan meerwaarde voor je business leveren door middel van de volgende creatieve concepten:

Het Moodboard
Verkopen is veel meer dan een financiële transactie. Mensen denken rationeel na, maar onze emotie is doorslaggevend bij de meeste beslissingen. Soms bewust, vaker onbewust. Onze emotie wordt gevoed door beeld. De kleur van een website, de vorm van een logo, de foto op uw corporate brochure. De uitstraling van uw bedrijf – uw communicatie – heeft dus een grote invloed op uw omzet. Daarom is een goede briefing aan uw vormgever en huisfotograaf zo belangrijk. Een weloverwogen moodboard dat past bij u, uw bedrijfsvisie, uw dienstverlening en uw klanten aanspreekt, vormt hiervoor de basis. Passend, beeldend en voor iedereen duidelijk.

De Pay Off
Heeft u al een goed doordacht bedrijfsconcept maar worstelt u met de doorvertaling hiervan naar uw communicatiemiddelen? Dat is eigenlijk heel begrijpelijk. Het hebben van een goede omschrijving van uw core business en uw merkbelofte of kernboodschap is namelijk nog maar het begin. Terwijl dit vaak al behoorlijk wat bloed, zweet en tranen heeft gekost. De vervolgstap is om dit te vertalen naar een creatief concept met als meest herkenbare uiting de slogan of pay off. Schakel mij daarom vandaag nog in voor het formuleren van een professionele pay off zodat u een creatief concept in handen krijgt waar u vérder mee komt.

De Top 5 Nieuwe Namen
Bent u verantwoordelijk voor een nieuw project of event en wilt u hiervoor een originele en passende naam? Vraag dan nu de Top 5 Nieuwe Namen aan. Tijdens het intakegesprek haal ik het onderste uit de kan en dit gebruik ik daarna als input voor mijn eigen brainstorm. Het resultaat is een top 5 van nieuwe namen die niet alleen origineel zijn, maar ook aansluiten bij uw business en de belevingswereld van de doelgroep. Een naam die de drager van uw communicatie kan worden zodat u een stevige positie verwerft in het hoofd van uw potentiële klanten.

*Geschikt voor bijvoorbeeld een nieuw evenement, seminar, een nieuwe nieuwsbrief, bijeenkomst, bouwproject, woonwijk, stadsdeelgebied of bedrijfsverzamelgebouw.

De Reclamecampagne
U wilt voornamelijk uw corporate bedrijfsimago blijven uitdragen of hebt een bepaalde dienst of specifiek product dat u in de markt wilt zetten? Een goede reclamecampagne ondersteunt dit doel. Ik stel een creatief team samen met een passende vormgever en samen bedenken we een concept dat past bij het bedrijfsimago en de klant aanspreekt. De campagne kan worden uitgewerkt in advertenties, posters, billboards, radio- en tv-commercials. Samen zorgen we ervoor dat uw reclamecampagne origineel en verrassend genoeg is om op te vallen tussen de andere aanbieders. Zodat u scoort.

Direct nieuwsgierig? Bel me op 06 11 33 53 16.

Interesse maar heel erg druk? Mailen kan ook.

 

Referentie

A la Leen

"Corinne wist mijn ideeën om te zetten in een heldere en pakkende tekst. Ze denkt mee en is een goede sparringpartner. Bovendien is ze prettig om mee samen te werken en komt ze haar afspraken na."

Leen van der Heijdt
Vormgever

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.