Innovatie

Nieuwe producten en diensten ontwikkelen of met meerwaarde komen voor bestaande producten (extentions) waar nog niet eerder aan is gedacht. Jezelf onderscheiden van je concurrent en leading blijven in de markt: echt innoveren vereist inspiratie, creativiteit en originele ideeën.

De Creatietuin helpt u graag met de volgende oplossingen:

De Inspiratie-Droomsessie
Heeft u behoefte aan inspiratie? Aan nieuwe energie en innovatieve ideeën? Iemand die vanuit een totaal andere invalshoek naar de zaken kijkt? Iemand die abstraheert, maar ook weer neer kan dalen om ideeën praktisch te maken? Boek dan nu deze inspiratiesessie. Ik kom graag bij u langs om te praten over uw business, uw producten, diensten en klantenkring. Hoe meer u vertelt, hoe meer ik vraag en hoe meer bruikbare ideeën er komen opborrelen.

De Inspiratie-Wandelsessie
Wanneer we bewegen dan komen er andere delen van onze hersenen in actie dan wanneer we stilzitten. U kunt daarom ook een inspirerende wandelsessie boeken. We praten dan terwijl we een stuk over het strand, door de bollenvelden of in het bos wandelen. U krijgt direct nieuwe energie, verrassende inzichten en kansrijke ideeën aangeboden.

De Culinaire-Inspiratiesessie
Creativiteit komt nog beter los wanneer we ons in een comfortabele omgeving bevinden. Houdt u ook van lekker eten en drinken? Boek dan de culinaire inspiratiesessie. We praten bij in een bruin café, een stoere strandtent of een luxe lunchroom terwijl we genieten van koffie & taart, bier & bitterballen of wijn & kaas, met als resultaat heel erg veel nieuwe ideeën.

De Katalysator Meet-Up
Heeft u al een idee voor een nieuw product of een nieuwe dienst maar komt u niet verder? Heeft u behoefte aan iemand die oprecht en eerlijk meedenkt, iemand die altijd nieuwe kansen ziet, in oplossingen denkt en zaken positief benadert? Boek dan nu de Katalysator Meet-Up. Wij gaan twee uur ‘op de hei’ zitten en ik beloof u dat u daarna verder komt met uw idee. Ik stel kritische vragen en zaag door, maar altijd met open vizier en met als doel dat u er wijzer en beter van wordt.

Direct nieuwsgierig? Bel me op 06 11 33 53 16.

Interesse maar heel erg druk? Mailen kan ook.

Referentie

A la Leen

"Corinne wist mijn ideeën om te zetten in een heldere en pakkende tekst. Ze denkt mee en is een goede sparringpartner. Bovendien is ze prettig om mee samen te werken en komt ze haar afspraken na."

Leen van der Heijdt
Vormgever

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.