De Voogd – Café waar je ook kunt eten
Geplaatst op: 09/01/2013 in Culinaire recensies. Reacties (0)

De Voogd heeft een nieuwe lunchkaart. Tijd dus om eindelijk eens echt naar binnen te gaan bij dit gezellig ogende eetcafé. Het lichtgroene pand met de houten bankjes, bloembakken en pompoenen doet vriendelijk aan. Binnen zitten veel families met elkaar te praten. We wandelen binnen in de ons-kent-ons sfeer.

Diverse zitplaatsen
Kiezen we een tafel in de uitbouw bij het raam, nemen we plaats aan de grote ronde tafel in het midden of wordt het toch gezellig wegduiken aan een tafeltje in de hoek? We kiezen voor het laatste en krijgen ruim de tijd om de nieuwe menukaart te bekijken. Bij gebrek aan verse muntthee bestel ik een gewone thee, net als mijn tafelgenoot.

We gaan voor de tosti van het huis en de Italiaanse bol met vitello tonato. Een gerecht delen wordt hier niet op prijs gesteld. Hongerig wachten we op onze lunchgerechten, die vervolgens nogal liefdeloos op ons bord prijken. Ik onderbreek de automatische piloot door om curry te vragen, maar dit is er niet. Ik zal het dus met mijn zakje tomatenketchup moeten doen. De tosti is gelukkig wel warm en knapperig. De Italiaanse bol smaakt even effen als de bediening. We rekenen netjes af en verlaten stilletjes het pand.

Eetcafé De Voogd
Hoofdstraat 267b
2171 BD  Sassenheim
0252 – 232770

Eten: **
Sfeer: **
Bediening: *

Gemiddelde prijs lunch: €10,-

 

Recensie februari 2009

Inmiddels is Knallen in de Horeca van RTL4 langsgeweest en schijnt er e.e.a. veranderd te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Referentie

Hoek Hoveniers

"Ik ben blij dat ik Corinne heb ingeschakeld als schrijfcoach. Met een mix van kennis, kritisch doorvragen en gerichte adviezen heeft ze me geholpen om nieuwe webteksten te schrijven. Voor mij de ideale combinatie: beter leren schrijven en gelijk een concreet eindproduct!"

Ilse Pennings
PR & Communicatie

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.