Zo zorgvuldig mogelijk
De Creatietuin heeft geprobeerd bij het samenstellen van deze website zo zorgvuldig mogelijk te zijn. Toch is het mogelijk dat de aangeboden informatie verouderd is of niet meer klopt. De Creatietuin aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat door eventuele fouten en/of onvolkomenheden in haar website.

Niet aansprakelijk
Deze website biedt mogelijk ook toegang tot internetsites die door derden worden onderhouden. De Creatietuin kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen.

Vraag toestemming
Alle rechten zijn voorbehouden aan De Creatietuin. Niets uit de teksten, grafische voorstellingen en foto’s op deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enigerlei vorm of wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Creatietuin.

Referentie

Modderman training & advies

"De Creatietuin hielp mij in een tijd van grote drukte korte, zinnige stukken tekst te maken voor mijn website. Ze deed dat snel, vroeg goed door en hielp me de site online te krijgen."

Tonco Modderman
Modderman training & advies

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.