Zo zorgvuldig mogelijk
De Creatietuin heeft geprobeerd bij het samenstellen van deze website zo zorgvuldig mogelijk te zijn. Toch is het mogelijk dat de aangeboden informatie verouderd is of niet meer klopt. De Creatietuin aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat door eventuele fouten en/of onvolkomenheden in haar website.

Niet aansprakelijk
Deze website biedt mogelijk ook toegang tot internetsites die door derden worden onderhouden. De Creatietuin kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen.

Vraag toestemming
Alle rechten zijn voorbehouden aan De Creatietuin. Niets uit de teksten, grafische voorstellingen en foto’s op deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enigerlei vorm of wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Creatietuin.

Referentie

"Corinne heeft zich, door een combinatie van inhoudelijke en communicatieve vaardigheden, snel ingewerkt als interim-professional op onze afdeling Marketing. Haar schrijfvaardigheid - precies en vlot - is hierbij opgevallen. We zullen in een nieuwe situatie met plezier opnieuw een beroep op haar doen."

Peter Reinders
Managing partner, Lexence

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.