Zo zorgvuldig mogelijk
De Creatietuin heeft geprobeerd bij het samenstellen van deze website zo zorgvuldig mogelijk te zijn. Toch is het mogelijk dat de aangeboden informatie verouderd is of niet meer klopt. De Creatietuin aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat door eventuele fouten en/of onvolkomenheden in haar website.

Niet aansprakelijk
Deze website biedt mogelijk ook toegang tot internetsites die door derden worden onderhouden. De Creatietuin kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen.

Vraag toestemming
Alle rechten zijn voorbehouden aan De Creatietuin. Niets uit de teksten, grafische voorstellingen en foto’s op deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enigerlei vorm of wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Creatietuin.

Referentie

A la Leen

"Corinne wist mijn idee├źn om te zetten in een heldere en pakkende tekst. Ze denkt mee en is een goede sparringpartner. Bovendien is ze prettig om mee samen te werken en komt ze haar afspraken na."

Leen van der Heijdt
Vormgever

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.