Interim-opdrachten communicatie

Heeft u behoefte aan een tijdelijke professional op het gebied van communicatie, marketing en business development? Bijvoorbeeld voor het opvangen van zwangerschapsverlof, bij ziekte of voor een specifiek project? Ik bied u tijdelijke ondersteuning met een flexibel karakter.

U kun hierbij denken aan:

  • (Marketing)communicatieadviseur
  • Adviseur marcom & business development
  • Copywriter c.q. tekstschrijver
  • Hoofdredacteur / bladmanager

 

Mijn toegevoegde waarde als interim-communicatieprofessional bestaat o.a. uit contact leggen, het verbinden van mensen, orde scheppen in de chaos, een heldere focus aanbrengen, strategie vertalen naar praktisch uitvoerbare plannen, kansen signaleren, vanuit de inhoud contact maken met de doelgroep en communicatie persoonlijk en aantrekkelijk maken.

Bent u op zoek naar een prettige interim-communicatiespecialist? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Of zoekt u een freelance tekstschrijver? Ook dan help ik u graag, op interim- of projectbasis.

Referentie

Modderman training & advies

"De Creatietuin hielp mij in een tijd van grote drukte korte, zinnige stukken tekst te maken voor mijn website. Ze deed dat snel, vroeg goed door en hielp me de site online te krijgen."

Tonco Modderman
Modderman training & advies

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.