McDonald’s – Onrustig lekker
Geplaatst op: 09/01/2013 in Culinaire recensies. Reacties (0)

Begin 2008 verscheen het bericht in de media dat de McDonald’s al haar 220 restaurants een nieuw interieur wil gaan geven. Het moet eigentijdser en frisser. Nieuwsgierig ga ik kijken hoever ze al gevorderd zijn en bezoek de vestiging in Hoofddorp. En inderdaad, al het rood en geel is eruit gesloopt en heeft plaatsgemaakt voor een stijlvolle inrichting. Mooie materialen, zachte kleuren en een speelse indeling.

Transparante indeling
De balie is door de nieuwe indeling wat moeilijker te bereiken. Doordat alles zo transparant is, heb ik even moeite om me te focussen. Even later heb ik echter mijn Big Tasty Bacon menu en loop blij naar een vrijstaand tafeltje. Het is woensdagavond en ik krijg opeens het idee dat Hoofddorp de ideale plek is voor gezinnen met kinderen. En dat er vanavond een kinderpartijtje plaatsvindt in deze McDonald’s is duidelijk.

Snel en makkelijk
Mijn burger is helaas lauw dus die spoel ik snel weg met de biologische melk. Inderdaad, ook McDonald’s is verantwoord aan het ondernemen. Ik probeer de om mij heen rennende kinderen te negeren. Dit lukt niet helemaal, terwijl ook de tv-beelden van het flatscreen en de reclameboodschappen vanuit het plafond mij bijzonder goed bereiken. Al met al voel ik me redelijk opgejaagd en lukt het me helaas niet om ontspannen van mijn avondmaaltijd te genieten. Toch blijft de patat van McDonald’s met haar specifieke mayonaise overheerlijk. Op die momenten dat je snel en makkelijk wilt eten, blijft deze formule een uitkomst!

Recensie 26 januari 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Referentie

Hoek Hoveniers

"Ik ben blij dat ik Corinne heb ingeschakeld als schrijfcoach. Met een mix van kennis, kritisch doorvragen en gerichte adviezen heeft ze me geholpen om nieuwe webteksten te schrijven. Voor mij de ideale combinatie: beter leren schrijven en gelijk een concreet eindproduct!"

Ilse Pennings
PR & Communicatie

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.