Druk, druk, druk
Ons leven zit bomvol activiteiten. En wist je dat we elke dag zo’n 3.000 commerciële prikkels krijgen te verwerken? Tel daarbij op de verschillende rollen, verwachtingen van derden en alles wat we zelf nog willen en je begrijpt waarom je hoofd af en toe tolt van alle informatie en indrukken.

Het goede nieuws is: je kunt er binnen 5 minuten zelf voor zorgen dat er rust in je hoofd en lijf komt. Er zijn twee meditatieboeken die je hierbij kunnen helpen: het meditatieweekboek en ‘Hoe het toilet me heeft gered’.

Hoe het toilet me heeft gered
Wil je wel binnen 5 minuten meer rust maar heb je geen zin in zweverig gedoe? ‘Hoe het toilet met heeft gered’ bevat 12 korte en zeer praktische oefeningen met een knipoog, die je bijvoorbeeld heel makkelijk kunt doen op je werk als je even op het toilet zit. Elke oefening is voorzien van een grappige illustratie, waardoor dit ook een erg leuk boekje is om cadeau te doen.

‘Hoe het toilet me heeft gered’ kun je bestellen als e-book (PDF) of als hardcopy (handzaam formaat: de helft van een A5-je, zodat je het ook daadwerkelijk in je broekzak kunt steken als je naar het toilet gaat).

Inhoudsopgave
Voorwoord
Go with the flow
Power to the people
It’s a chakra, baby!
100% ikke
Standing up
Hear no evil, see no evil
Back-space
I can see
Love ya!
I’m a space-cowboy
Power of the sun
You’re my best friend

 

Meditatieweekboek
Het meditatieweekboek biedt je voor elke dag van de week een uitgebreide meditatie-oefening. De oefeningen zijn praktisch en makkelijk uit te voeren terwijl je op de bank of op bed ligt, of op een stoel zit. Door deze oefeningen kom je weer meer in contact met je lichaam, met je gevoel en daardoor kom je dichterbij jezelf en je eigen kracht. Ook geven de oefeningen rust, waardoor je minder piekert en makkelijker in slaap valt.

Inhoudsopgave
Voorwoord
Maandag – chakra’s
Dinsdag – gezicht in de zon
Woensdag – de rust in je adem
Donderdag – alles glijdt van je af
Vrijdag – sta eens stil
Zaterdag – waarnemen
Zondag – vol vertrouwen

 

Het meditatieweekboek is beschikbaar in het Nederlands en/of het Engels.
Je kunt het bestellen als e-book (PDF) of als hardcopy (A4 formaat).

 

Bestellen
1. Stuur een e-mail naar info@decreatietuin.nl o.v.v. meditatieboek.
2. Geef aan of je  het meditatieweekboek (NL of ENG) of ‘Hoe het toilet me heeft gered’ wilt ontvangen.
3. Geef aan of je het e-book wilt hebben of de hardcopy.
4. Vermeld in de e-mail je naam en adres.
5. Maak het juiste bedrag over op rekeningnummer NL17 RABO 0135 7635 68 t.n.v. De Creatietuin o.v.v. meditatieboek en je naam. Je krijgt het meditatieboek dan zo snel mogelijk toegestuurd.

Prijzen
Meditatieweekboek e-book: € 4,95
Meditatieweekboek hardcopy: € 9,95

‘Hoe het toilet me heeft gered’ e-book: € 4,95
‘Hoe het toilet me heeft gered’ hardcopy: € 9,95

Binnen Nederland betaal je geen verzendkosten.

Referentie

A la Leen

"Corinne wist mijn ideeën om te zetten in een heldere en pakkende tekst. Ze denkt mee en is een goede sparringpartner. Bovendien is ze prettig om mee samen te werken en komt ze haar afspraken na."

Leen van der Heijdt
Vormgever

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.