Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Werkt u al enige jaren in het MKB? Dan kent u de meerwaarde van uw producten en diensten waarschijnlijk als geen ander. Toch kan het zijn dat u de afgelopen tijd het idee heeft dat u tegen de wind in roeit.

De economische tijden zijn veranderd; dat is één ding dat zeker is. Wilt u weten hoe uw bedrijf erbij staat, op communicatief gebied? Bijvoorbeeld hoe uw website of folder overkomt op uw klanten?

Snel inzicht
Vraag dan onze MKB-scan aan. Hierbij bekijken we al uw huidige communicatiemiddelen waardoor u inzicht krijgt in de mate waarin uw communicatie succesvol bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Waarom? Communicatie is ons vak, we hebben meer dan 12 jaar ervaring en zetten deze kennis graag in om u als ondernemer succesvoller te laten opereren.

Duur? Niet echt. We zijn inderdaad geen discounter want De Creatietuin staat voor kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht. U kent wellicht de uitspraak: if you pay peanuts, you get a monkey! Het voordeel is echter wel dat wij geen groot kantoor zijn met dito kosten. U kunt van ons dus een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding verwachten.

Voor elk budget een scan
Hoe gaat het in z’n werk? Er zijn twee mogelijkheden:

1. De gratis Quick Scan
We hebben telefonisch contact en scannen snel uw huidige website. Vervolgens geven we enkele verbeterpunten aan.

2. De Extended Professional Scan
We komen bij u langs op locatie en bespreken uitgebreid uw communicatiemiddelen. Vervolgens ontvangt u van ons een rapport met alle verbeterpunten en met aanvullende tips en praktische adviezen.

Wilt u ook weten hoe uw communicatie erbij staat en of deze nog bijdraagt aan uw bedrijfsdoelen? Zodat u gericht kunt sturen op kansen en verbeteringen en succevoller onderneemt? Bel 06 11 33 53 16 of stuur een verzoek naar info@decreatietuin.nl o.v.v. MKB-scan.

We zijn u graag van dienst!

 

Referentie

RUIGdesign

"Corinne is een zeer bevlogen onderneemster die het onderste uit de kan haalt voor haar klanten, en dat op heel natuurlijke wijze."

Leonoor Ruigrok
Voormalig eigenaar RUIGdesign

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.