Moeders Eethuis – Ouderwets gezellig
Geplaatst op: 09/01/2013 in Culinaire recensies. Reacties (0)

Moeders Eethuis; het enige restaurant in Sassenheim waar je ook echt moet reserveren. Dat vraagt om een uitgebreide kennismaking. Als we vanuit de winterkou binnenstappen in het aangename warme restaurant zit het inderdaad helemaal vol. De serveerster gunt ons de beste tafel en we nemen plaats aan het raam. Behang met jaren 70 motief, kandelaars met kraaltjes en vrolijke bloemen op tafel maken de gezellige inrichting compleet. We voelen ons gelijk thuis en bestuderen de veelzijdige menukaart.

Eten vol passie
Dat moeders kan koken, dat proeven wij gelijk. Mijn ‘pizza’ van Turks brood is rijkelijk belegd met kaas, salami, zontomaatjes, rode ui en rucola. Evenveel passie zit er in de Italiaanse bol met zachte geitenkaas, honing en salade van mijn tafelgenoot. We genieten lekker lang van onze royale porties en krijgen alle tijd en gelegenheid om bij te kletsen.

Moeders eethuis staat ook bekend om haar zelfgemaakte taart. De aardige serveerster ‘waarschuwt’ ons voor de chocoladetaart. Deze is zo groot en machtig dat we ‘m beter kunnen delen. Zo gezegd, zo gedaan. Onder het genot van een ‘thee vol liefde’ en een koffie verkeerd smullen we van onze taart. Opeens is het twee uur later. Tevreden verlaten we het gezellige pand aan hét dorpsplein van Sassenheim. Nu snappen we waarom je hier moet reserveren.

 

Moeders eethuis
Oude Haven 1
2171 GG  Sassenheim
0252 – 22 75 48

Eten: ****
Sfeer: ****
Bediening: ***

Gemiddelde prijs lunch: €15,- p.p.

 Recensie 25 februari 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Referentie

RUIGdesign

"Corinne is een zeer bevlogen onderneemster die het onderste uit de kan haalt voor haar klanten, en dat op heel natuurlijke wijze."

Leonoor Ruigrok
Voormalig eigenaar RUIGdesign

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.