Bouw en interieur

vero 

Vero Bouwmanagementadvies

Deze zelfstandig onderneemster wilde de zaken direct goed aanpakken en had behoefte aan een communicatieplan met daaraan gekoppeld een jaarkalender om inzicht te krijgen in alle actiemomenten en daarbij behorende geschikte middelen. We schreven het plan en dachten mee over het concept. We schreven ook de teksten voor haar website, een folder, een artikel en een advertentie om haar zichtbaarheid en bekendheid in de regio te vergroten.

kt71 

KT71 interieurarchitectuur

Deze interieurarchitecte wilde graag korte en duidelijke teksten op haar website en gaf te kennen dat haar eigen expertise ergens anders lag. We hebben haar op verzoek geïnterviewd en vervolgens de teksten voor haar website geschreven. In een vervolgstadium hebben we de teksten voor een commerciële mailing voor haar verzorgd.

 

Stefan Oltshoorn Interieur

Via zijn vormgeefster kregen we het verzoek de tekst te verzorgen voor een digitale mailing. Het doel was om alle relaties te informeren over de nieuwe locatie en de nieuwe uitstraling. Wij hebben de teksten geschreven waarbij we ervoor hebben gezorgd dat tekst en beeld elkaar versterkten.

Referentie

Hoek Hoveniers

"Ik ben blij dat ik Corinne heb ingeschakeld als schrijfcoach. Met een mix van kennis, kritisch doorvragen en gerichte adviezen heeft ze me geholpen om nieuwe webteksten te schrijven. Voor mij de ideale combinatie: beter leren schrijven en gelijk een concreet eindproduct!"

Ilse Pennings
PR & Communicatie

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.