Natuur en groen

HoekHoveniers 

Hoek Hoveniers

De eindverantwoordelijke voor Communicatie & PR bij dit innovatieve hoveniersbedrijf wilde graag op niveau sparren met iemand uit het vakgebied en tegelijkertijd praktische schrijfcoaching krijgen op locatie. Wij gaven coaching-on-the-job wat resulteerde in praktische tips en adviezen en een goed geschreven digitale nieuwsbrief, artikel in een vakblad en nieuwe website.

zenzi 

Zenzi Flowers

Deze webshop voor bloemen, planten en lifestyle richt zich op het hoogsegment en wilde, naast goede productfoto’s, ook duidelijke en sfeervolle teksten bij alle online artikelen waarbij naar voren moest komen welke sfeer het bedrijf voor ogen had met een bepaald boeket en welke bloemen erin verwerkt waren. Wij schreven alle productteksten voor de webshop.

De Creatietuin, Elementree, portfolio 

Stichting Elementree

Deze bomenstichting, die o.a. natuureducatie verzorgt voor basisschoolleerlingen uit de Randstad en elk jaar deelneemt aan de Nationale Boomfeestdag, had behoefte aan een communicatievisie en praktisch plan van aanpak op papier en aan heldere en overtuigende teksten op hun website. Wij schreven het communicatieplan en teksten voor de website.

Referentie

Hoek Hoveniers

"Ik ben blij dat ik Corinne heb ingeschakeld als schrijfcoach. Met een mix van kennis, kritisch doorvragen en gerichte adviezen heeft ze me geholpen om nieuwe webteksten te schrijven. Voor mij de ideale combinatie: beter leren schrijven en gelijk een concreet eindproduct!"

Ilse Pennings
PR & Communicatie

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.