Overheid

gdenhaag 

Gemeente Den Haag

Deze opdrachtgever had behoefte aan teksten over alle projecten binnen het deelgebied Den Haag Nieuw Centrum. Er waren veel verschillende partijen bij betrokken waardoor er een sterke behoefte aan eenheid binnen de teksten bestond. We verzorgden ook de plaatsing van de informatie en het beeldmateriaal binnen het contentmanagementsysteem.
Daarnaast verzorgden we o.a. teksten voor de nieuwsbrief van Bezuidenhout-West en begeleiden een brainstormsessie rondom het project Haga-ziekenhuis, locatie Leyweg.

enschede 

Gemeente Enschede

Voor het projectbureau Roombeek verzorgden we gedurende enkele jaren de interviews en artikelen voor het bewonersblad Roombeeknieuws. Het doel was om een goed beeld te schetsen van deze wijk in (weder)opbouw, de mogelijkheden voor bouwen onder architectuur onder de aandacht te brengen en bewoners en bezoekers op de hoogte te houden van de culturele activiteiten.

 

Gemeente Schiedam

Eén van de projectleiders binnen de gemeente Schiedam had behoefte aan een tekstschrijver die hem kon helpen zijn projectplan te herschrijven en advies te geven over vorm en opmaak. Zijn doel was om zijn ideeën zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Wij redigeerden de tekst en gaven advies over beeldmateriaal en kleur.

Referentie

"Corinne heeft zich, door een combinatie van inhoudelijke en communicatieve vaardigheden, snel ingewerkt als interim-professional op onze afdeling Marketing. Haar schrijfvaardigheid - precies en vlot - is hierbij opgevallen. We zullen in een nieuwe situatie met plezier opnieuw een beroep op haar doen."

Peter Reinders
Managing partner, Lexence

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.