Overheid

gdenhaag 

Gemeente Den Haag

Deze opdrachtgever had behoefte aan teksten over alle projecten binnen het deelgebied Den Haag Nieuw Centrum. Er waren veel verschillende partijen bij betrokken waardoor er een sterke behoefte aan eenheid binnen de teksten bestond. We verzorgden ook de plaatsing van de informatie en het beeldmateriaal binnen het contentmanagementsysteem.
Daarnaast verzorgden we o.a. teksten voor de nieuwsbrief van Bezuidenhout-West en begeleiden een brainstormsessie rondom het project Haga-ziekenhuis, locatie Leyweg.

enschede 

Gemeente Enschede

Voor het projectbureau Roombeek verzorgden we gedurende enkele jaren de interviews en artikelen voor het bewonersblad Roombeeknieuws. Het doel was om een goed beeld te schetsen van deze wijk in (weder)opbouw, de mogelijkheden voor bouwen onder architectuur onder de aandacht te brengen en bewoners en bezoekers op de hoogte te houden van de culturele activiteiten.

 

Gemeente Schiedam

Eén van de projectleiders binnen de gemeente Schiedam had behoefte aan een tekstschrijver die hem kon helpen zijn projectplan te herschrijven en advies te geven over vorm en opmaak. Zijn doel was om zijn ideeën zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Wij redigeerden de tekst en gaven advies over beeldmateriaal en kleur.

Referentie

Hoek Hoveniers

"Ik ben blij dat ik Corinne heb ingeschakeld als schrijfcoach. Met een mix van kennis, kritisch doorvragen en gerichte adviezen heeft ze me geholpen om nieuwe webteksten te schrijven. Voor mij de ideale combinatie: beter leren schrijven en gelijk een concreet eindproduct!"

Ilse Pennings
PR & Communicatie

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.