Voeding

Droomtomaten 

Droomtomaten

Tomatenteler Looije, met vestigingen in Naaldwijk en Burgerveen, was al bekend van de heerlijk zoete Honingtomaatjes. Begin 2014 brachten zij een nieuw merk tomaten op de markt: Droomtomaten. Een grovere tomatensoort die bij uitstek geschikt is voor de culinaire thuiskeuken. Wij schreven de teksten voor de website.

Gouda-uitsnedeIII 

Gouda Holland kaas

Gouda Holland kaas heeft sinds kort een officieel kwaliteitskeurmerk van de Europese Unie. Op die manier weet de consument voortaan dat hij echte Goudse kaas uit Nederland koopt. De Nederlandse Zuivel Organisatie bedacht samen met Friesland Campina een campagne voor retailers. Wij dachten mee over het concept en schreven de teksten voor de advertorial en het booklet.

unilever 

Unilever

Blueband had een samenwerking met de Hersenstichting waarbij er een website werd gelanceerd voor ouders van jonge kinderen. Hiermee moest het verband tussen goede voeding (vetzuren) en een gezonde ontwikkeling duidelijk worden. Wij schreven de teksten voor de website en adviseerden over de projectaanpak.

Visbureau_Creatietuin 

Het Nederlands Visbureau

De afdeling Communicatie van Het Nederlands Visbureau had op korte termijn een eindredacteur nodig om hen te helpen met de realisatie van de exportgids over de verschillende vissoorten en -leveranciers. Wij hebben de eindredactie van deze informatiegids verzorgd.

 

New Diet Care

Dit afslankinstituut geeft advies over gewichtsbeheersing en -controle op basis van een eiwitrijk dieet. Voor de producten die zij via hun webshop verkopen moesten passende teksten geschreven worden, die informatie verschaften over de inhoud en voedingswaarde van het product en tegelijkertijd de meerwaarde voor de klant aangaven. Wij schreven alle teksten voor de webshop.

Referentie

RUIGdesign

"Corinne is een zeer bevlogen onderneemster die het onderste uit de kan haalt voor haar klanten, en dat op heel natuurlijke wijze."

Leonoor Ruigrok
Voormalig eigenaar RUIGdesign

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.