Zorg en welzijn

Trias_communicatie 

Trias kinderopvang

Trias kinderopvang opent een nieuwe locatie in woonservicecentrum SassemBourg. Ik hielp de directie met het communicatietraject naar de verschillende belanghebbenden, zoals de pedagogisch medewerkers, de ouderraad en de ouders. Dit resulteerde o.a. in een folder, diverse mailings, een informatieavond en teksten voor op de website en voor in de digitale nieuwsbrief.

De Creatietuin, Vogelsang Touch pro stoelmassage 

Vogelsang stoelmassage

Marjolein Vogelsang, stoelmasseuse en tevens gespecialiseerd in Reikie, wilde sparren over het opzetten van een nieuw concept op het gebied van Yuen. Zij wil haar positieve ervaringen met energiewerk graag inzetten voor jonge, ambitieuze mannen en vrouwen die graag een kwalitatief en gezond leven willen leiden. Wij bedachten een passend concept, de bedrijfsnaam en een aansprekende pay off die ook geschikt was voor internationaal gebruik.

yarden 

Yarden uitvaart

Uitvaartorganisatie Yarden Courtesy wilde graag meer zichtbaarheid en bekendheid in de regio, waarbij het zaak was de lezer aan te spreken maar ook rekening te houden met de gevoeligheid van het onderwerp. Hiertoe hebben we een aantal advertorials ontwikkeld die zowel pasten bij de huidige tijdsgeest als bij het medium waarin ze verschenen.

HamertjeTik 

Hamertje Tik kinderdagopvang

Dit kinderdagverblijf zag zich geconfronteerd met een vechtersmarkt en heeft zich bezonnen op hun identiteit en imago. Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan met een nieuwe huisstijl en een nieuwe website, waarvoor wij de meeste teksten hebben geschreven. Het doel was om duidelijke en overtuigende teksten te schrijven.

Referentie

Modderman training & advies

"De Creatietuin hielp mij in een tijd van grote drukte korte, zinnige stukken tekst te maken voor mijn website. Ze deed dat snel, vroeg goed door en hielp me de site online te krijgen."

Tonco Modderman
Modderman training & advies

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.