Restaurant B.E.P – Helemaal van deze tijd
Geplaatst op: 09/01/2013 in Culinaire recensies. Reacties (0)

In Den Haag lijken de laatste tijd nieuwe restaurants, cafés en lunchzaakjes als paddestoelen uit de grond te schieten. Zo ook restaurant B.E.P. aan de Herengracht. Tijd voor een nadere kennismaking.

Mijn collega en ik stappen welgehumeurd de strak ingerichte pijpenla binnen. Het is lunchtijd en de zaak zit al gezellig vol. Zwart, paars, zilver en roze bepalen hier de sfeer. Op elk tafeltje staat eenzelfde trendy vaasje bloemen. De bediening is aardig en attent. Een vies placemat wordt direct vervangen. Achterin bevindt zich de open keuken, de keurige toiletten en zelfs nog een redelijk groot terras.

Uitzonderlijk veel keuze
Ons placemat is direct de zeer uitgebreide lunchkaart. Hier moet ik even de tijd voor nemen. Zal ik nu gaan voor een luxe broodje, een salade, een warm gerecht of een special? Uiteindelijk valt mijn oog op een maïsbroodje met gerookte kip, mangochutney, koriander en bosui. Mijn collega gaat voor haar favoriet: de triangel met tonijnsalade. Een aardbei-banaan smoothie en een verse muntthee maken onze lunch compleet.

Royale en smakelijke porties
Onze knorrende magen worden op hun wenken bediend. Als snel zitten we achter twee mooie borden te smullen van onze grote broodjes die ook nog eens rijkelijk zijn belegd. De tonijn smaakt heerlijk, de gerookte kip is mals, de salade royaal en een heerlijk vers zontomaatje maakt het geheel af. De vriendelijke bediening en de goede sfeer zorgen ervoor dat we nog lekker lang na kunnen tafelen. Bijkletsen én genieten van het eten in dit restaurant is zeker een aanrader, of moet ik zeggen bij-beppen?

Restaurant B.E.P.
Eten en drinken
Herengracht 48
25xx xx Den Haag
(070) 363 72 81

Eten: ***
Sfeer: ***
Bediening: ***

Gemiddelde prijs lunchgerecht: € 6,50

Recensie 26 februari 2009

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Referentie

Hoek Hoveniers

"Ik ben blij dat ik Corinne heb ingeschakeld als schrijfcoach. Met een mix van kennis, kritisch doorvragen en gerichte adviezen heeft ze me geholpen om nieuwe webteksten te schrijven. Voor mij de ideale combinatie: beter leren schrijven en gelijk een concreet eindproduct!"

Ilse Pennings
PR & Communicatie

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.