Zelfstandig ondernemer en een salespitch nodig?

Ben je net voor jezelf begonnen? Wat leuk, gefeliciteerd! Ik weet nog goed dat ik zelf net begon, hoe enthousiast ik was, hoe onzeker en hoeveel dingen er op me af kwamen.

Waarschijnlijk ben je druk bezig om je bedrijf op poten te zetten en ontmoet je veel andere mensen. Wellicht heb je zelfs al een paar keer aan ‘onbekenden’ moeten vertellen wie je bent en wat je doet. En dat kan best lastig zijn.

Terwijl je buurman zonder blikken of blozen een scherpe salespitch neerzet, heb jij het idee dat je moeilijk uit je woorden komt en baal je daar achteraf van.

Geen nood, dit overkomt iedereen de eerste tijd. Daarnaast is het ook logisch want je moet nu eenmaal in je ondernemerschap groeien. Bovendien schuilt er achter die schijnbaar simpele paar verkoopzinnen een complexe wereld van gevoelens, gedachten, wensen en verwachtingen.

Mis geen kansen
Zonder goede salespitch kun je echter wel kansen missen. Dat is zonde en ook echt niet nodig. Daarom help ik je graag om  op korte termijn een goede pitch te formuleren.

Hoe? We spreken af, jij vertelt wat je plannen zijn en aan het einde van ons gesprek formuleer ik een passende salespitch.

Duur? Nee, want ik hanteer een speciaal starterstarief. Bovendien is het een investering die zich direct terugvertaalt in het kunnen neerzetten van een solide en zekere pitch waardoor je kansen op succesvolle business direct toenemen.

Interesse? Bel 06 11 33 53 16 of stuur een verzoek via de mail: info@decreatietuin.nl o.v.v. succesvolle introductie

Ik hoor graag van je!

Vriendelijke groet,
Corinne in ’t Veld

PS: De training salespitch wordt gemiddeld gewaardeerd met een cijfer 8,2.

Referentie

"Corinne heeft zich, door een combinatie van inhoudelijke en communicatieve vaardigheden, snel ingewerkt als interim-professional op onze afdeling Marketing. Haar schrijfvaardigheid - precies en vlot - is hierbij opgevallen. We zullen in een nieuwe situatie met plezier opnieuw een beroep op haar doen."

Peter Reinders
Managing partner, Lexence

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.