Teksten schrijven uitbesteden

Bent u op zoek naar een tekstschrijver die het schrijven van teksten direct uit handen neemt? Al meer dan 10 jaar schrijf ik met veel plezier teksten voor duurzame profit en non-profit organisaties over uiteenlopende onderwerpen. Ik help u dan ook graag verder.

Ik begrijp dat u het wellicht te druk heeft om zelf te schrijven maar wel verzekerd wilt zijn van een goede tekst. Een tekst die klopt, zinnen die lekker lopen, kopjes die de lezer meenemen en een verhaal dat precies vertelt wat u bedoelt. En wel op zo’n manier dat het aansluit bij de belevingswereld van de lezer én hen overtuigt.

Klantgerichte teksten: overtuigend en effectief
Bij het schrijven van teksten stel ik graag de klant voorop, en dat is in ieders belang. Zo opent een mooi verhaal mét inhoud de deur naar betrokken klanten die blij zijn met de meerwaarde van uw producten, diensten of projecten.

Ik help u graag met de volgende soorten tekst:

 

Heeft u een ervaren tekstschrijver nodig? Neem dan contact op.

Referentie

Hoek Hoveniers

"Ik ben blij dat ik Corinne heb ingeschakeld als schrijfcoach. Met een mix van kennis, kritisch doorvragen en gerichte adviezen heeft ze me geholpen om nieuwe webteksten te schrijven. Voor mij de ideale combinatie: beter leren schrijven en gelijk een concreet eindproduct!"

Ilse Pennings
PR & Communicatie

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.