Teksten schrijven uitbesteden

Bent u op zoek naar een tekstschrijver die het schrijven van teksten direct uit handen neemt? Al meer dan 10 jaar schrijf ik met veel plezier teksten voor duurzame profit en non-profit organisaties over uiteenlopende onderwerpen. Ik help u dan ook graag verder.

Ik begrijp dat u het wellicht te druk heeft om zelf te schrijven maar wel verzekerd wilt zijn van een goede tekst. Een tekst die klopt, zinnen die lekker lopen, kopjes die de lezer meenemen en een verhaal dat precies vertelt wat u bedoelt. En wel op zo’n manier dat het aansluit bij de belevingswereld van de lezer én hen overtuigt.

Klantgerichte teksten: overtuigend en effectief
Bij het schrijven van teksten stel ik graag de klant voorop, en dat is in ieders belang. Zo opent een mooi verhaal mét inhoud de deur naar betrokken klanten die blij zijn met de meerwaarde van uw producten, diensten of projecten.

Ik help u graag met de volgende soorten tekst:

 

Heeft u een ervaren tekstschrijver nodig? Neem dan contact op.

Referentie

"Corinne heeft zich, door een combinatie van inhoudelijke en communicatieve vaardigheden, snel ingewerkt als interim-professional op onze afdeling Marketing. Haar schrijfvaardigheid - precies en vlot - is hierbij opgevallen. We zullen in een nieuwe situatie met plezier opnieuw een beroep op haar doen."

Peter Reinders
Managing partner, Lexence

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.