Column

Wanneer kiezen voor een column?
Een column leent zich voor verschillende doeleinden. Maar wanneer wordt een column ingezet en welke schrijfstijl past hier het beste bij?

Luchtig
Een column kan een relatiemagazine persoonlijker maken; bijvoorbeeld met een openingswoord van een directielid. Ook kan het een vakblad luchtiger maken of een commercieel doel dienen in een lokale krant.

Aparte schrijfstijl
De schrijfstijl is bondig, beeldend en heeft soms een genuanceerde scherpe ondertoon, vaak met een humoristische inslag.

Bent u op zoek naar een tekstschrijver die u kan helpen uw column tot een professioneel eindresultaat te brengen? Neem dan contact op.

 

Referentie

"Corinne heeft zich, door een combinatie van inhoudelijke en communicatieve vaardigheden, snel ingewerkt als interim-professional op onze afdeling Marketing. Haar schrijfvaardigheid - precies en vlot - is hierbij opgevallen. We zullen in een nieuwe situatie met plezier opnieuw een beroep op haar doen."

Peter Reinders
Managing partner, Lexence

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.