Interview en artikel

Draagvlak
U weet precies waar een goed artikel aan moet voldoen, maar heeft zelf geen tijd om te interviewen en te schrijven? Wij helpen u graag en begrijpen daarbij het belang van snel inleven, draagvlak en het stellen van de juiste vragen.

Aansprekend en leesbaar
We blijven met de uiteindelijke tekst dichtbij de geïnterviewde maar schrijven het artikel ook op zo’n manier dat het de lezer aanspreekt en boeit. Daarnaast houden we rekening met het doel, het medium en het Umfeld.

Inhoudelijk interessant
Bent u op zoek naar een ervaren tekstschrijver die rekening houdt met de insteek van het verhaal en op prettige wijze goed doorvraagt zodat juist de interessante zaken naar boven komen? Neem dan contact met ons op.

Referentie

"Corinne heeft zich, door een combinatie van inhoudelijke en communicatieve vaardigheden, snel ingewerkt als interim-professional op onze afdeling Marketing. Haar schrijfvaardigheid - precies en vlot - is hierbij opgevallen. We zullen in een nieuwe situatie met plezier opnieuw een beroep op haar doen."

Peter Reinders
Managing partner, Lexence

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.