Persbericht

Opvallen in de massa
Bent u op zoek naar een tekstschrijver die ervaring heeft met het schrijven voor redacties? Wij kennen als geen ander de informatiestroom waar journalisten dagelijks mee te maken krijgen.

Nieuwswaarde
Bij het schrijven van persberichten zorgen wij er daarom voor dat het bericht voldoende nieuwswaarde bevat, de kern bovenaan staat en dat wordt voldaan aan alle andere regels.

Journalistieke eisen
In samenspraak selecteren we de juiste bladen en contacten, voegen passend beeldmateriaal toe en verzenden het persbericht op zo’n manier dat het voldoet aan de journalistieke eisen en de kans op plaatsing wordt vergroot.

Zoekt u iemand die uw persberichten kan schrijven? Neem contact met ons op.

Referentie

"Corinne heeft zich, door een combinatie van inhoudelijke en communicatieve vaardigheden, snel ingewerkt als interim-professional op onze afdeling Marketing. Haar schrijfvaardigheid - precies en vlot - is hierbij opgevallen. We zullen in een nieuwe situatie met plezier opnieuw een beroep op haar doen."

Peter Reinders
Managing partner, Lexence

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.