Flyer en leaflet

De flyer als eye-catcher
Bij eenmalige acties wordt vaak gebruik gemaakt van een flyer. Een makkelijke manier om snel informatie uit te wisselen. Zeker met een opvallende vorm en opmaak kan de flyer een echte eye-catcher zijn. Een bondige tekst die duidelijk én overtuigend is geschreven versterkt het geheel.

Informeren via een leaflet
Een leaflet is meestal iets groter van formaat dan een flyer en kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld het verstrekken van productinformatie of voor het toelichten van officiële stukken. Het gaat hierbij meer om de informatieve waarde, de leesbaarheid en om een duidelijke ‘leesroute’ over het papier heen.

Bent u op zoek naar een tekstschrijver die zorgt voor een opvallende flyer of duidelijke leaflet? Neem dan contact met ons op.

Referentie

A la Leen

"Corinne wist mijn ideeën om te zetten in een heldere en pakkende tekst. Ze denkt mee en is een goede sparringpartner. Bovendien is ze prettig om mee samen te werken en komt ze haar afspraken na."

Leen van der Heijdt
Vormgever

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.