Website

Mensen lezen anders vanaf een scherm
Mensen nemen informatie vanaf het beeldscherm op een andere manier tot zich dan informatie vanaf papier. Bij het schrijven van tekst voor een website houden we hier dan ook rekening mee.

3x klikken
De online lezer is snel op zoek naar de juiste informatie. Binnen drie keer klikken wil hij vinden wat hij zoekt. Korte zinnen, duidelijke koppen en korte opsommingen werken daarom goed.

Rekening houden met zoekmachines
Ook houden we desgewenst rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en verwerken de gekozen keywords op de juiste plaatsen in de tekst.

Bent u op zoek naar een professionele tekstschrijver die u kan helpen bij het schrijven van goede teksten voor uw website?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Referentie

Hoek Hoveniers

"Ik ben blij dat ik Corinne heb ingeschakeld als schrijfcoach. Met een mix van kennis, kritisch doorvragen en gerichte adviezen heeft ze me geholpen om nieuwe webteksten te schrijven. Voor mij de ideale combinatie: beter leren schrijven en gelijk een concreet eindproduct!"

Ilse Pennings
PR & Communicatie

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.