Website

Mensen lezen anders vanaf een scherm
Mensen nemen informatie vanaf het beeldscherm op een andere manier tot zich dan informatie vanaf papier. Bij het schrijven van tekst voor een website houden we hier dan ook rekening mee.

3x klikken
De online lezer is snel op zoek naar de juiste informatie. Binnen drie keer klikken wil hij vinden wat hij zoekt. Korte zinnen, duidelijke koppen en korte opsommingen werken daarom goed.

Rekening houden met zoekmachines
Ook houden we desgewenst rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en verwerken de gekozen keywords op de juiste plaatsen in de tekst.

Bent u op zoek naar een professionele tekstschrijver die u kan helpen bij het schrijven van goede teksten voor uw website?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Referentie

"Corinne heeft zich, door een combinatie van inhoudelijke en communicatieve vaardigheden, snel ingewerkt als interim-professional op onze afdeling Marketing. Haar schrijfvaardigheid - precies en vlot - is hierbij opgevallen. We zullen in een nieuwe situatie met plezier opnieuw een beroep op haar doen."

Peter Reinders
Managing partner, Lexence

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.