Tip 6 – Welke plaats neemt de nieuwsbrief in de middelenmix in? (online/offline)
Geplaatst op: 25/10/2012 in schrijftips nieuwsbrief. Reacties (0)

Tot slot het moment om je even los te rukken van je letters. Doe net alsof je een helikopter bent en zweef even boven je werk op en neer. Welke communicatiemiddelen hangen er om je nieuwsbrief heen? Is de middelenmix compleet? Heb je een goede balans tussen online en offline communicatie en bereik je de doelgroep op de plaatsen waar deze komt? Als je zeker weet dat je niets overslaat en alles ‘gecoverd’ is dan kun je eindelijk tevreden achteroverleunen. Kopje thee erbij, pak koekjes dat naar je lonkt. Genieten van je eindresultaat, want ja, ook dat is onderdeel van je werk! (echt waar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Referentie

"Corinne heeft zich, door een combinatie van inhoudelijke en communicatieve vaardigheden, snel ingewerkt als interim-professional op onze afdeling Marketing. Haar schrijfvaardigheid - precies en vlot - is hierbij opgevallen. We zullen in een nieuwe situatie met plezier opnieuw een beroep op haar doen."

Peter Reinders
Managing partner, Lexence

  • Contact

    info@decreatietuin.nl / 06 - 11 33 53 16

    Wij zijn gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen (omgeving Leiden) in de Bollenstreek maar werken door heel Nederland.